БОШКО ОБРАДОВИЋ ЈЕ АМЕРИЧКИ ЧОВЕК ИСТО КАО И ВУЧИЋ!

0
454

Има неко време да је Обрадовић добио подршку Америке и на тај начин се обрео у Скупштини.
Исто или слично је прошао и Вучић. И он је за изборе, када су он и Николић изабрани да „сруше“ претходног америчког пулена Тадића, подржан од Њујорка и Брисела. Програм СНС је писан у Холандији.
Мале, ситне ствари које медији заборављају.
Није важна подршка Бошку, нити Тадићу, нити Николићу, нити Вучићу али је изузетно важно да данас на српској јавној сцени постоје само и једино људи и кандидати подржани од ЦИЕ.
Није ми јасно опредељивање било кога за било којег данашњег кандидата у Србији, када су познате чињенице како и кад они успевају да добију кандидатуру.
Гласови се добијају непрекидним понављањем да ће се окренути Русији и „спасити“ Србију, али истог секунда када буду изабрани мењају своје ставове.
Нешто слично, иако невероватно, ипак истинито се догодило и у самој Америци.
Новоизабрани председник Америке је изабран на изјавама о приближавању Америке Русији, и ево већ 3 месеца присуствујемо све бржем опкољавању Русије.
Сви су се окористили са изузетним утицајем који Путин као личност има широм света, па чак и у Америци.
А за ове наше не треба пуно памети и размишљања па схавтити како се они постављају и шта ће бити након избора.
Погледајте листу подршке Обрадовићу.
Сваки други са листе је Американац.
Српског порекла, али и Клинтон је имао неко порекло а ипак је само Американац данас. Исто важи и за некадашње Србе који су данас у Америци.
Немам жеље да се расправљам са било ким и то нећу чинити, али морам да кажем да ми је изузетно жао зато што наш народ нема могућности и не дозвољавају му да сагледа истину.

Извори:
Фејсбук профил Видоја Марјановића
Патриот

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here