Старо и ново руководство "Заједнице српских клубова у Бечу", некадашње "Заједнице ЈУГОСЛОВЕНСКИХ клубова". Узгред буди речено, те клубове по иностранству пре 45 година почела је да оснива озлоглашена комунистичка УДБА, касније СДБ.

Једаред су култном филму ,,Биће скоро пропаст света´´ приупитали локалне крузебе алкосе због чега се окупише на блатњавој војвођанској ливади, а они у глас одговорише :,,Да поручимо целом свету да не иде више овако´´
Када сам јутрос отворио овдашње новине и рубрику ,,Аустрија´´ благоизволио сам прочитати да тамо нека самозвана заједница са све својим габаритним председником ограђује од анти-Алекових протеста и ,,С тем нема ништа´´- као да сам се истог часа нашао у филму и на ливади међу крезубим побуњеницима.

Замислите, они се са још неколицином подгузних патриота и дежурним душебрижничким пицајзлама ограђују од свих оних који су се окуражили да изађу на бечки ,,Трг хероја´´ и дигну свој глас против против конзумента покварених паштета и задоцнелог читача ,,Ђулића´´! Пази мајку му!

Па докле, бре, људи ! Докле ћемо за мишљење и суд питати отупели бечки труст мозгова, који мешетари овом сценом већ скоро три деценије. Те диносаурусе чија тела више не могу стати у раздрндане фотеље, а мозгови не видети даље од клупских каса и бифеа. Слика и прилика српске –куплерај сцене . И овде у Бечу имамо реплике слинавих министара, лажних професора, доктора и умно поремећених диктатора. Самозвана бечка заједница има своје сурогате Малог Алека, Неше Слине, Пијаног Ивице, који су подгузно пропратили све режиме у Србији од Броза до Слобе, па наовамо. Увек су вођи лојални били, а од плаћеника се уредно као и сада ограђивали.
Воли наша бечка псеудо-елита своје вође! Аха, воле вођу али мало више вођину касу и субвенције који им пристижу, те их за клупску фотељу још више закивају и недодирљивима чине.

Данас се они попут куплер дама или ти ,,Пуфф –Мути´´ држе уздржано !!! Јер свако ко добро плати-може и да клати.
Требало би господо да се уздржите од свега, а највише од јавног иступања а не да вас неко за мишљење и политички став пита и то као представнике Срба. Брука и срамота! Представљајте само себе и ваш паразитски систем, а не глас младих и школованих људи чији се мозак не испире највећим БДП-ом у Европи и падањем у несвест Алекових статиста.

Позивате на слогу, а не на поделе!? Баш дирљиво од вас. Па зашто сте се онда оградили од једног мишљења, а подржали друго. Свако ко наравно не размишља као ви, сеје мржњу и раздор!!! Изем вам демагошку логику.

У суботу се на бечком Тргу хероја чуо глас људи, потпуно другачијег менталног склопа. Замислите, никакава масонско – луминатска машинерија није стала иза тих младих људи. Никакав вођа, или неко ко би вас представници моји, дискретитовао ако бисте се којим случајем појавили на скупу и тамо били усликани, па се као напупеле девојчице мами и тати правдали. Стали су сви нормални људи, који још имају желудац и којима је припала мука од покварене паштете.

Потпуно другачији свет од онога на који сте навикли да вам аплаудира по вашим отрцаним манифестацијама не којима су вам уста пуна Србије.

Не замењујмо тезе! Факат је да је Србија другог априла пропустила гол – шансу и својим неизласком поклекла пред Алековом бирачком машинеријом и послушницима. Утакмица још траје!

Није се овде само дигао глас против Алековог апсолутног ,,тријумфа´´. Не, ово је почетак сукоба два света чији епилог тек следи. Судариће се гладни, незадовољни, незапослени, разумни и млади, против његове бајке и приче иза огледала и свију вас који тој бајци верујете.

Оградите се браћо представници, али једном заувек молим вас! Пустите младе људе да граде један нормалан, пристојан и цивилизован свет без умоболника који им све ове године животе, свест и сопствену земљу претварају у суманути ријалити шоу.
Нека га сами граде и нека очисте ово болесно наслеђе које смо им оставили. Нису заслужили де се удаве у нашој лудости и неспособности да из ње изађемо.
Свим људима који су суботу храбро и без калкулисања подигли своје креативне транспаренте и рекли не поквареној паштети, још једном исказујем своју захвалност и дивљење. Господо, боле вас ваши репродуктивни органи за оно што баљезгају разни субвенционисани Алекови подгузњаци, који ће се сутра и против њега окренути, када му, даће драги Бог, ускоро видимо леђа.

Извињавам се узгред и оним читаоцима, који на овој страници не очекују мрачне политичке теме ..али… Шта ћу, одувек сам био на страни бунтовника и људи који барем сањају о лепшем и бољем свету до кога је немогуће доћи.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here