Драги пријатељи, Српско Тениско спортско друство АС (ТСВ АС) из Беча организује традиционални Едукативно-спортски тениски камп за децу из Србије, расејања и региона „Аранђеловац 2017“.

Камп ће бити одржан у предивној природи Буковичке бање у Аранђеловцу (Србија), од 23. до 30. јула 2017. године.

Програм кампа прилагођен је деци која већ тренирају тенис, али и малишанима који желе да направе прве кораке у свету белог спорта. Број учесника је ограничен.

Са девојчицама и дечацима полазницима кампа радиће професионално школовани и лиценцирани тениски тренери. Програм обухвата часове кондиционих вежби, часове тениса, спаринг мечеве и завршни турнир младих тенисера, а поред посета Аква парку и шетњи прелепим парком краљевске Буковичке бање, деца ће кроз игру, дружење и спорт, у комуникацији са својим вршњацима, као и приликом посета културно-историјским споменицима, усавршавати матерњи језик и учити о својој култури, историји и традицији…

У завршној фази кампа, од 28. до 30. јула 2017, полазници школе тениса имаће прилику да се такмиче на Отвореном интернационалном тениском турниру „СРБИЈА-ДИЈАСПОРА ОПЕН“ на којем ће учествовати и деца из тениских клубова широм Србије и дијаспоре.

За више информација можете нам се јавити путем телефона +43 650 5256 077, е-маила: office@tsv-as.at  или наше званичне Фејсбук странице:
www.facebook.com/TennisSportvereinAS
Пријавни формулар можете преузети са следећег линка:
www.tsv-as.at/images/Teniski-kamp-AR-Prijavni-formular.doc

Драги родитељи, искористите сјајну прилику и омогућите својој деци незаборавно искуство, едукацију, физички и спортски развој, дружење, забаву и игру у здравом окружењу!

Молимо Вас да ову информацију проследите и својим члановима и пријатељима.
Срдачни поздрави,
Момчило Јовановић,
Председник ТСВ АС

Tennis-Sport-Verein „AS“
Vienna, Austria
Tel: +43 650 5256077
E-mail: office@tsv-as.at
http://www.tsv-as.at

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here