Напредњачка политика која прави демографски хаос путем миграната

„Наша политика до сада нам није правила проблеме и нећемо је мењати, али ћемо умети да заштитимо своје националне интересе“, рекао је тадашњи премијер и додао: „Пратићемо ситуацију на терену и реаговати у складу са оним šшто се догађа“, закључио је Вучић.

Из сваке његове изјаве види се да је у питању човек који не зна ни шта ради ни шта прича! Прво, огромна је лаж да „наша политика до сада“ није правила проблеме! Није можда њима лично, али Србији и Србима начинила је катастрофалне штете. Но, најважније је да је ситуација са мигрантима битно промењена, јер је ЕУ насела на подвалу империје зла (илити ционистичког САД-изма) и сада нема појма како да из ње изађе. Само се у глави курјачког није ништа променило, јер параноик ни у једној варијанти не може да призна да је погрешио и да је спроводио штетна упутства ЕУ. ЕУ затвара границе, окружује се граничним зидовима, пуца по свим шавовима, али за курјачког то још није ништа претерано забрињавајуће.

Империја зла је покренула сеобу црног исламског народа у Европу из својих следећих геополитичких разлога: извршити декомпозицију Блиског Истока која одговара циљевима стварања новог светског поретка; створити услове да се декомпозицијом Блиског Истока обезбеди простор и могућност композиције Великог Израела; онемогућити Русију да се брани заштитом Сирије и Ирана од опкољавања империје зла; сеобом народа приморати ЕУ на безрезервну послушност империји зла…

Кад ЕУ затвори своје границе и врати у Србију по уговору о реадмисији мигранте којима није одобрила азил, у Србији ће се наћи, заједно са затеченим мигрантима у транзиту, неколико стотина хиљада исламских миграната међу којима се налази огроман број исламских џихадских спавача. (Већ смо добили поруке од екстремиста из ИД и ИСИЛ да је и Србија у плановима терористичке освете.) Србија их не може вратити у Македонију, одакле су ушли у Србију, јер је Македонију ЕУ прогласила тзв. несигурном земљом, али, богами, и Македонија затвара границу!

Шта ће Србија да ради са толиким бројем исламских миграната који су по дефиницији антихришћански усмерени и који по свом културном обрасцу и свим назорима не могу ни под којим условима да се конвертују у конструктивне нове грађане Србије. А и шта бисмо са њима и да могу, када је Србија једна од најсиромашнијих земаља на свету и не може да исхрани ни своје становништво?!

Сеоба народа преко Србије

Недавно се огласио хазар Сoрош и саопштио ЕУ да мора годишње да прими око милион исламских миграната, без обзира колико то кошта и какве ће друштвене и геополитичке последице тога бити! А он је, у ствари, само пренео ционистичку наредбу чији је извршитељ цинистички САД-изам, који фингира слободну и независну државу измишљеног америчког народа.
ЕУ је мизерни вазал империје зла, јер је она на чело свих чланица поставила своје робове и кербере. У ЕУ више нема слободних и независних држава – то више није ни Немачка. В. Британија је одувек била други тас на теразијама империје зла на челу са ционистичким вампирима.

Империја зла је покренула не миграције – него сеобу народа из северне Африке и са Блиског истока ради остваривања својих најважнијих циљева. Главни циљеви прекомпозиције Блиског истока су следећи: стварање великог Израела поништавањем државности Сирије и Либана; стварање државе Курдистан ради слабљења нарасле моћи Турске; стварање услова за амерски гасни јужни ток из арабијских извора преко сиријске територије до Средоземног мора; даље опкољавање Русије нападом на Иран; покретање сеобе исламског народа у ЕУ ради коначног обрачуна са овим огледним узорком новог светског поретка чији је рок трајања прошао…

Међутим, умешатељством Русије у војну ситуацију у Сирији ствари су се из основа промениле на штету амерских циљева. Америма односно њиховим ционистичким управитељима неопходан је свеопшти рат да изађу из овог безизлаза. Јер је то држава која је израсла у највећу глобалну силу искључиво изазивањем и добијањем ратова. Њима је у овом тренутку највећа опасност промена геополитичких усмерења чланица ЕУ и евентуално приклањање Русији. Због тога ЕУ мора бити срушена ратом. Рат је поново најлакше изазвати на србским етничким просторима на тзв. западном Балкану (у Македонији, БиХ, или на КиМ или у тзв. санџаку или свуда одједном). Могло би се рећи да они у ствари немају у постојећој геополитичкој стратегији другог избора и да је свет у овом тренутку пред највећим искушењем у својој историји!

На жалост, ми Срби смо се поново нашли, ни криви ни дужни, усред овог гротла сукобљених ратних циљева и интереса и нека нам је Бог на помоћи. У ствари, не може се рећи да смо баш ни криви, ни дужни, имајући у виду катастрофалне грешке ненародних велеиздајничких власти у Србији. Да смо имали бар део памети нпр. Јужне Африке, већ бисмо били уважена и заштићена чланица ЕАС, под заштитом братске и православне Русије…

Сеоба народа у Србију ван контроле

Последица суманутог јевроунијаћења Србије јесте и безизлазна ситуација у којој се Србија нашла у овом премештању народа са Блиског истока у режији империје зла. Нико у овом тренутку не зна просечан дневни износ броја избеглица који бораве у Србији.

Озбиљни аналитичари су већ упозорили да ће ЕУ бити приморана да враћа мигранте којима није одобрен азил у тзв. сигурне земље из којих су ушли у чланице ЕУ (напомињем да ЕУ не прима ни економске мигранте, ни избеглице у које по дефиницији УН спадају лица која не могу да се врате у своју земљу и домове услед ратних дејстава, него само политичке азиланте (а таквих је међу овим мигрантима најмањи могући број).

Пошто је Србија проглашена сигурном земљом (да ли је то урађено на основу објективних показатеља или са неком задњом намером?), у њу ће по уговору о реадмисији бити враћени сви мигранти којима није одобрен азил, а који су у ЕУ ушли из Србије. Речено је већ да Србија неће моћи да те мигранте врати у Македонију, из које су они ушли у Србију, јер је Македонија проглашена несигурном земљом за мигранте.

Прописима Споразума о реадмисији је уређена реадмисија држављана трећих земаља и лица без држављанства (апатрида), као и чланова њихових породица. Довољна је само претпоставка да је у време незаконитог уласка у другу земљу лице поседовало важећу дозволу боравка издату од стране Р. Србије (чл. 3). Пошто је наш премијер изричито навео да је Р. Србија прва у Европи пописала све мигранте који су дошли у њу, сви који су преко Србије прешли у земље ЕУ могу бити легално реадмисирани у Р. Србију, пошто их је Србија снабдела „прима фацие“ (на први поглед, очигледно, несумњиво) доказима постојања услова реадмисије. Важно је знати да је на први поглед доказ еуфемизам за необориву правну фикцију према којој претпоставка могућности постојања чињенице формално фигурише као доказ. На први поглед доказ омогућује арбитрарност (произвољност) органа који доноси одлуке о таквом „доказу“ и његова употреба је оправдана само у хитним стварима о којима се мора одлучити без одлагања услед наступања тешких последица. Србија реадмисиране мигранте из на први поглед „доказу“ да су поседовали српску дозвалу боравка по прихватању, неће моћи реадмисирати у Грчку или Македонију (чл. 5). Владе Грчке и Македоније себе нису оптеретиле „прима фацие“ доказима постојања услова реадмисије илегалних мигранта јер их углавном никад нису регистровале, нити им издавале било каква боравишна документа.

Тако ће се по слободној процени у Србији у тренутку прогона из ЕУ наћи око пола милиона миграната (повратници из ЕУ и мигранти затечени у Србији). То одговара броју миграната за који је, кажу, бивши премијер а садашњи председник државе дао сагласност да их може Србија примити за стални боравак. То је огроман број људи, за популацију Србије, који су апсолутно различити по културном обрасцу којем припадају, образовању, духовној оријентацији и моделима понашања, које је немогуће уклопити у друштвени систем Србије.

Већ се оглашавао Карл Билт са проценом да се у Србији већ налази око 300.000 миграната и да је то највећи проценат учешћа у укупној популацији Србије од преко 4,4%. Иван Маринковић из Центра за демографска истраживања већ је саопштио локације на којима би се мигранти могли населити: Југоисточна Србија, Златиборски округ, Сјеница, Црна Трава, Пирот и Северни Банат. Аустријски министар спољних послова С. Курц изјавио је недавно да мигрантске центре треба градити и мигранте насељавати углавном у Грузији, Египту и на западном Балкану.

Србија спада међу осам најсиромашнијих земаља у свету и не може да исхрани и запосли ни своје становништво. Исламски мигранти нису у свом походу на ЕУ изабрали Србију из сасвим разумљивих разлога, али у описаном случају биће приморани да то ураде како се не би морали вратити у земље порекла у којима бесне ратови које је изазвала империја зла, а већина њих и да би извршили задатке и циљеве које су добили пре упућивања на пут сеобе. Осим тога, у Србији могу да се на одређено време примире као спавачи чекајући боља времена за насељавање планираних одредишних места и земаља. Међутим, њихов бравак у Србији изазваће катастрофалне промене и потресе и грађански рат у Србији. То ће бити управо по жељи империје зла која путем рата у Европи жели да примора ЕУ да остане у вазалском односу према њој. Поред тога, тим новим ратом у Србији они ће коначно да умире и уморе Србију као једину непокорну земљу у Европи ционистичком новом светском поретку, православну уз то и окренуту духовно и историјски Русији. То до сада у историји нису могли да учине ни помоћу Турака агарјана и селџука, ни ратним дејствима Аустроугарске, ни балканским и светским ратовима, а ово је најјефтинији и најсигурнији начин уништавања земље Србије и православног Србства, као тзв. Мале Русије, која им смета као трн у здравој нози у надирању на Исток ради опкољавања Русије, која им је највећи проблем у остваривању коначног циља – стварања новог светског поретка…

Вучићев црни план за мигрантизацију Србије

Према писању сајта „гетосрбија“, Вучићева „отворена врата“ за мигранте, нуде све могућности: од тога да у Београду или неком другом урбаном центру у Србији дође до подметања експлозива или масовне егзекуције од стране џихадиста, па до непредвидљивих индивидуалних напада, силовања (чега је већ било у Београду и Суботици!), ширења заразних болести и других, још увек тешко замисливих последица.

Упркос свему томе, 2016. године стање у Вучићевој Србији са мигрантима било је такво, да се за њих, ван очију јавности, спремају и пројекти модерних сабирних центара, а могуће чак и читавих специјалних урбаних блокова у већим градовима и другим урбаним насељима.

Да је у питању озбиљан план стварања највећег центра за прихват и смештај миграната на европском континенту, говори и податак да је бивши председник скупштинског одора за безбедност, Момир Стојановић, постао „бивши“, након што је српској јавности саопштио да „…Европска унија тражи од Србије хитну изградњу прихватног центра за 400 хиљада миграната“.

Мада су се мигранти већ добро одомаћили у Србији, и даље им се не зна ни број ни здравствено стање (заразне болести и слично), етнички састав ни финансијско стање. У Београду већ постоје десетине мањих угоститељских објеката где седе искључиво мигранти и где више нема „домаћих гостију“.
О броју илегално изнајмљених станова у Београду, Нишу, па чак и Суботици, у којима живи неутврђен број миграната, нигде у српским медијима нема ни речи. Познато је, и грађанима главног града свакодневно видљиво „голим оком“, да их је већи број закупио станове углавном на Новом Београду.
Те нове „комшије“ нигде нису регистроване. Али, очито је да се ради о војно способним младим мушкарцима (жена има знатно мање), да су стално путем интернета и мобилне телефоније на вези са породицама, племенским вођама, разним верским или паравојним „ауторитетима“ и да имају неке своје циљеве. Ти циљеви су, како се види из свакодневних информација које стижу, директно уперени на рушење културног, етичког, верског и моралног темеља на коме још увек неким чудом стоји цела хришћанска Европа.
Авганистанци у Србији, према писању Вашингтон поста у броју од 6. октобра прошле године, чине више од половине свих „видљивих“ миграната и имају своју групу под именом „Заједнички пут напред“.

Према америчким информацијама, од Прешева до Суботице има их око 6.000 (а, нови, без обзира на приче о затвореним границама, стално однекуд пристижу) и међусобно су у комуникацији, имају своје мале „политичке ћелије“, своје „официре“, и идеологе.

Финансијери су им „тамо далеко“ и са њима одржавају везу искључиво тако што месечно преко српских пошта (путем мреже за уплату-исплату новца „Вестерн јунион“) добијају одређене суме долара и евра, на своје име. То говори да свако од њих негде и некоме полаже рачуне. И да ће их једног дана исплатити. Неки од њих и „услугом“, тачније терористичким актом, кад добију сигнал за то.

Због овако драматичног стања, 24. септембра прошле године, одржан је састанак шефова влада Немачке, Аустрије, Грчке, Словеније, Хрватске, Србије, Албаније, Мађарске, Бугарске и Македоније, док је из Румуније допутовао министар унутрашњих послова. Тема састанка лаконски је названа: „Мигрантска криза и како је превазићи“.

Грчка је тражила и да јој се додатно помогне у обезбеђивању границе према Македонији, што је Меркелова невољно прихватила. Укратко речено, атмосфера на састанку је добила друкчији ток од о онога који је Меркелова замислила, кад је председник Европске комисије, Доналд Туск, рекао и ово: „…Морамо практично и политички да обезбедимо да Балканска рута остане заувек затворена за илегалне мигранте“. Према строгим Вучићевом инструкцијама, српска делегација је ћутала и чекала шта ће Меркелова рећи (о новцу и прихвату миграната).

Кад је постало јасно да земље дуж Балканске руте неће добити практично ништа осим уопштених и магловитих обећања да „неће бити саме“, одмах је у режимским медијима у Србији пуштена вест да ће „Србија и даље поступати по савести“, што ће рећи да ће и даље примати мигранте и лажно приказивати њихово реално бројно стање. Вучићева стратегија је таква да је спреман и на отварање великих сабирних центара, да инсценира неподношљиву ситуацију, након које би неко ипак дао новац на који он и његова мафија чекају.

На све то, стиже и вест супротна жељама Ангеле Меркел, да је став Европске комисије да је даље финансирање боравка миграната у „транзитним“ земљама немогуће, а то само значи да ће они пасти на терет земаља у којима су се затекли!

И док Вучићева пропаганда крије ове застрашујуће чињенице и припрема Србе да буду таоци бандитске политике Ангеле Меркел и њених америчких налогодаваца, Европска комисија је одобрила помоћ Мађарској и Хрватској да обезбеде своје границе према Србији.

Чак су и Бугарској дата средства, како би се хитно поставила бодљикава жица због потпуног затварања 100 километара дуге границу према Турској. Упркос томе, мигранти и даље у великом броју преко те земље стижу у Србију, а како, то знају удружене бугарско-српске мафије.

Одбијање Европске комисије да финансијски помогне западнобалканске државе, Србију и Македонију, немачки лист „Ди Цајт“ оцењује као препуштање тих земаља њиховој судбини: „…Јасно је да Србија и Македонија не могу саме да се изборе са мигрантском кризом“, стоји у чланку из октобра прошле године, „за разлику од њих, чланице ЕУ имају механизме који им стоје на располагању да затраже солидарну помоћ осталих чланица.“
Меркелова, очигледно, више не држи под контролом зле духове које је пустила широм отварајући врата мигрантима како би их искористила у глобалном сукобу Сједињених Америчких Држава и Русије.

Већина ће, како у немачкој штампи процењују, остати ту где су се затекли! Вучић се још нада да ће му Европска комисија одобрити милионске суме за отварање таквог сабирног центра (или више њих). До тада, његови лажљиви медији и његове приватне полу-тајне службе, чиниће све да сакрију прави број миграната који се налазе на територији Републике Србије и мрачне планове о изградњи највећег прихватног центра за мигранте на европском континенту.

Шеф представништва Високог комесаријата УН за избеглице (УНХЦР) у Србији, Ханс Фридрих Шодер, оглашава се веома ретко, а има и разлога: то је човек коме је главни задатак да Србију претвори у највеће европско прихватилиште за имигранте из исламских земаља.

На видику је нова, још невиђена врста изолације Србије, чим пројекат прихвата новог таласа мигранат буде реализован. А, Вучић је, упркос озбиљним економским проблемима у које је довео целу државу, и даље спреман на то, што потврђује и једна Шодерова изјава да је Влада Србије предузела „фантастичне“ мере како би проблем миграната био решен!
Како стоје ствари, те „мере“ и њихове последице, ускоро ће скупо платити грађани Србије. Вучићеви медији тврде да ће „зимовање“ миграната по минималним ценама коштати 9 милиона евра. Наравно, реч је о подметнутој дезинформацији, јер миграната у Србији има знатно више од приказаног броја.

Србија је званично саопштила да је, само у овој години, у Прешеву регистровано 92.000 миграната, а да их у Србији има само 6.000 хиљада.
Где одоше 86.000 хиљада “тражилаца азила“, када је мађарска затворила границе, а ни Хрватска их не прима? Да ли ће Србија добити нове градове за мигранте, хоће ли Вучићева камарила отимати куће, имања, читава села и пољопривредне комбинате и фабрике да би у њих сместила мигранте, који ће удобно живети од пара из сиромашног српског буџета?…

***
Према најсвежијем писању портала „вебтрубјун“, одлука српских власти о размештању миграната подгрејала је спекулације о наводном договору немачке канцеларке Ангеле Меркел и турског председника Таипа Реџепа Ердогана да буду трајно насељени у Србији.
Тако нешто они не би могли ни да помисле да ураде са мађарским Орбаном…

2 КОМЕНТАРА

 1. СРБСКИ РАДНИК РАДИ МЕСЕЧНО ЗА МИНИМАЛНУ ЗАРАДУ ОД 23.000 ДИН.

  Мигранти у Србији не раде ништа – али погледајте шта примају: око 65.000 дин.?!

  Добијају стан о нашем трошку (150 евра минимум), храну (100 евра минимум), сваки дан џепарац од 10 евра пута 30 дана у месецу укупно 300 евра… Једнако минимум 65.000 динара месечно!

  Питање свих питања: чија је земља Србија?!

 2. Онако узгред: знам брачни пар Срба који је у старосној пензији, обоје имају високу стручну спрему, радили су веома стручне и сложене послове у току стицања пензијског стажа – обе њихове пензије мање су од 65.000 динара?!

  Заиста, може ли ко да одговори: чија је ово земља Србија постала??? Као у време Давида Штрпца и аустроугарске „укопације“ – „ни Давидова, ни царска, ни спаиска…“

  Ама, чија је сада ова некад наша Србијица земља да преврне?!?!?!

  Србин не постоји без Србије! А шта смо то онда ми, моја некадашња браћо Србљи, у кам` ударило?!

  Што би турци селџуци и агарјани некада рекли: ми смо ти Срби бенасти к`о „јетими“ (сирочићи). Отераше нам привреду стечајеве, продадоше сву друштвену и државну имовину, одредише нам просечну пензију од 23.700 динара, која је скоро три пута мања од потрошачке корпе, отеше нам значајне делове пензије које су веће од просечних, не врше већ преко 10 година законско усклађивање раста пензија са просечним зарадама (замрзнули су их после смањивања), увалише нам црне исламске мигранте и џихадске спаваче који нас туку, силују и убијају и плаћају их као да је Србија њихова земља?!

  Заиста, кад нам је то отета и Србија и чија је она сада???…

  Господе Боже, помилуј нас грешне!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here