Данас 4. августа 2017. године обележавамо велики погром неоусташких хорди, убилачке насртаје званичне хрватске војске на голоруки српски народ.

Радомир Смиљанић

Акција је названа ОЛУЈА коју прославља званична хрватска власт.

Ако такозвана неоусташка власт слави свој подвиг чишћења Хрватске од Срба, онда бих желео да предложим да и ми трајно обелележаво то славље.

Ово је крватски образ и хрватска срамота!

Неколицина мојих пријатеља прихватили су иницијативу да се на Калемегдану, видљиво и опомињуће, подигне споменик – српски зид плача том страдалиштву.

Он би био иза споменика ПОБЕДНИК у виду великог мермерног православног крста који се проширује у низ зидова плача на којима би се уписала имена српских жртава.

1 КОМЕНТАР

  1. Недужне жртве треба да добију одговарајући споменик, као што то предлаже господин Радомир Смиљанић и да се трајно и јавно забележи ,,хрватска љубав,, према српском народу, који је на жалост превише сколн пилећем памћењу и сопственом омаловажавању жртава, а и због тога да се разним лукавим политичким манипулантима и измиритељима ускрати сваки будући кредибилитет за болесним извињавањем и подилажењем уништитељима српског народа.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here