Александар Вулин би у нормалној и уређеној држави био дугогодишњи пацијент санаторијума

0
1065

Данашњег председника Покрета социјалиста и актуелног министра одбране Александра Вулина, из јавности познајемо као бескомпромисног борца за права радника, трибуна радничке класе и весника борбене левице.

Међутим ако завиримо мало дубље у историјат српског вишестраначја, наћи ћемо само супротне чињенице о данашњој главној дворској луди и класичном паразиту који кроз политиканство преживљава само у Србији, јер би у некој нормалној и уређеној држави вероватно био дугогодишњи пацијент неког санаторијума за душевне болеснике, а не министар одбране једне земље без одслуженог војног рока.

Паразитска биографија господина министра нам говори све, а поготово оно главно да Александар Вулин нема никакве везе са аутентичном левицом ни са идејама које левица афирмише и заступа. Своју политичку каријеру започео је у Савезу комуниста-покрету за Југославију (СК-ПЈ), чувеној “генералској” партији, на функцији секретара, да би исту искористио да се удоми 1994.године у Југословенској левици (ЈУЛ), уједињеној партији левице чија је кичма при оснивању био СК-ПЈ.

Успео је да марксизам-лењинизам прилагоди са пробисветима који су чинили ту злочиначку организацију која је пљачкала државу и чије активности су изазвали бунт народа са резултатом петооктобарског пуча из 2000.године, и падом председника СР Југославије, Слободана Милошевића са власти. Храбри Вулин је преко агенције Бета већ 06.октобра, 2000.године обавештава јавност да напушта ЈУЛ и оснива Партију демократске левице.

Тим чином заједно са Вучелићем и Лилићем (који у исто време оснивају квази-левичарске странке) радио је на урушавању Социјалистичке партије Србије, и наносио политичку штету Слободану Милошевићу. Након испоручивања Милошевића хашком казамату, колективно 2002, године са својом групом приступа СПС, коју напушта 2008.године, и оснива Покрет социјалиста који и данас води.

Возајући се џипом Франка Симатовића Френкија по Србији, “подржавао” је напаћене раднике који су штрајковали глађу због неисплаћених плата и угрожених права. Александар Вулин кроз дугогодишње бивствовање на политичкој сцени Србије само је на речима промовисао идеје модерног српског социјализма, а делима учествовао у свему што је наносило директну штету српском раднику и грађанима Србије.

СНП Наши упозоравају све људе који живе од свог рада, да борци за њихова права нису апологете попут Вулина, већ здрава српска десница. Борба за интересе грађана показује се делима а не декламативно превазиђеном доктрином Лењина.

Данашња српска левица је легло паразита, која је у служби свих оних који доносе “реформе” на штету наших радника па и свих грађана Србије.

Информативна служба
СНП “Наши

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here