Када ће Вучић одговарати – 99` нас позивао на РАТ за Косово, сада нас позива на издају!

0
263

СНП “Наши” поставља питање када ће Александар Вучић коначно сносити одговорност због својих политичких ставова који су драстично другачији данас од оних које је имао 1999. године када нам је поручио да ћемо победити НАТО и САД.

У току НАТО агресије 1999. године на СРЈ, тадашњи министар за информације Србије Александар Вучић, у саопштењу министарства које је лично потписао поручио је грађанима Србије да ће се “Србија одбранити од агресора и непријатеља победити” , а НАТО је била злочиначка, кукавичка и терористичка организација, док су САД водиле неонацистичку политику.

Следећи ову политику министра Александра Вучића велики број грађана Србије изгубио је животе бранећи своју отаџбину.

Данас 2018. године Александар Вучић драстично је променио своје ставове и води преговоре са шиптарским терористом Хашимом Тачијем и позива грађане Србије да се одрекну митова о Косову, a сарадња са НАТО и САД никада није била боља и интензивнија.

СНП “Наши” поставља питање Александру Вучићу да ли је свестан да су његови некадашњи ставови одвели на стотине људи у смрт вођени идејом одбране своје отаџбине, и да ли после његовог политичког конвертитства испада да су они улудо бацили своје животе, док он позива грађане Србије да се одрекну Косова и Метохије због “будућности своје деце”.

Ово је само још један пример да за Вучића ништа није свето, па ни животи људи који су се борили за политику и идеологију коју је заступао.

СНП “Наши” опомињу да је Александар Вучић политичка штетотичина гигантских размера која до сада никада није одговарала за своје поступке који су носили људске животе, и његови садашња политика која води у признавање независности Косова и Метохије донеће несагледиве последице по српски народ и државу у будућности.

Интересује нас само да ли ће се и после издаје појавити Александар Вучић који ће глумити неког новог Кнеза Лазара и који ће нас позивати на ослобођење Косова, док ћемо његову издају, као и ставове 99` поново требати да заборавимо.
Информативна служба
СНП “Наши”

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here