ВЕЛИКИ ОМЛАДИНСКИ ФОРУМ „ВЛАСИНА 2018“

1
656

Драги пријатељи,
Желимо да позовемо све студенте и средњошколце из Аустрије да бесплатно учествују на 3. међународном омладинском кампу “Власина 2018”, на Власинском језеру, најлепшем месту у Републици Србији.

Форум је под покровитељством више министaрстава, и компанија у Србији, имате сва обавештења на сајту, у доле приложеном линку.

Организатор кампа обезбеђује: храну, пиће, струју, интернет, предавања и разне активности током трајања форума. Има и бесплатан превоз од Београда до Власине, и назад.

Учесници форума треба да се пријаве на приложени линк, ради евиденције. Малолетни ученици морају имати сагласност родитеља за учешће. Пожељно је понети шатор и врећу за спавање. Ко нема шатор, биће смештен у велике, заједничке шаторе.

Формулар за учеснике изван Србије (укључујући и Аустрију) је на енглеском језику, због другачијих личних исправа:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0S0c_NDN1GM1ggdOHwi8ziV3NWcC6-cyoUYY9ltSY2wvRIw/viewform

Ко има српску личну карту, нека користи следећи линк:
http://www.forumvlasina.rs/pocetna

За сва питања, и сугестије сам Вам на располагању,
Милош Јефтић

1 КОМЕНТАР

  1. Хвала госпдину Петру Милатовићу Острошком на помоћи и сарадњи! Да додам, могуће је да се пријавите и са аустријским пасошем, ако немате српска документа, на линк који је предвиђен за учеснике из Србије. Само упишете број пасоша уместо броја личне карте – па се видимо, ако Бог да!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here