ПОЗИВ НА ПОМЕН ЖРТВАМА КОМУНИСТИЧКОГ ТЕРОРА У ЛИСИЧИЈЕМ ПОТОКУ

0
170
ПОШТОВАНИ  ПРИЈАТЕЉИ, ПОЗИВАМО ВАС  У СУБОТУ  3. НОВЕМБРА,  13 ЧАСОВА, КОД  КРАЉЕВЕ ЧЕСМЕ/ ЛИСИЧИЈИ ПОТОК НА ПОМЕН  жртвама комунистичког режима и скуп подршке грађанској иницијативи да се на простору девастиране Краљеве чесме (Лисичији поток) подигне достојан спомен парк невиним жртвама комунистичког режима. На овом месту и ближој околини су непосредно по ослобођењу Београда припадници тајне полиције ОЗН-е ликвидирали више хиљада грађана Београда без суђења. Заједно са појединим кривцима страдале су стотине невиних људи или оних који нису заслужили смрт.
Током помена  биће откривена ИНФО ТАБЛА и МИНИ ИЗЛОЖБА О ЖРТВАМА.
Осим ПОМЕНА, наступиће глумац ТАНАСИЈЕ УЗУНОВИЋ, Хор раковичке цркве, Зоран Све Јовановић и Наташа Tасић Кнежевић  са пригодним драмским и  музичким репертоаром.  Говоре ће одржати неке од јавних личности из Иницијативног одбора:  Матија Бећковић, Душан Ковачевић, Јелисавета Карађорђевић, Леон Којен и многи други. Видимо се!
П.С. Молимо Вас  да обавестите Ваше пријатеље и познанике. У прилогу су припреме за флајер који можете негде  одштампати и делити а плакат залепити на видном месту и тако помоћи акцију.
Овде можете пратити даљи ток акције:
https://www.facebook.com/events/2175103229395127/
Хвала Велико.
У ИМЕ НАРОДА! за СЛОБОДНУ СРБИЈУ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here