Часопис „ Сцена Црњански“ 38. број

0
139

Пред нама је нови 38-и број нашег часописа „Сцена Црњански“, у коме се може наћи сјајни радови наших чланова, као и гостију из Републике Српске, Црне Горе као и из Србије. У овом броју обележавамо и сто година од завршетка првог светског рата са две приче. Подсећамо се и на недавно преминулог нашег члана Дражена Дралета Јанковића. Никад обимнији и квалитетнији часопис до сад нисмо имали, што говори о посвећености да часопис учинимо вредним параметром нашех књижевног рада. Заступљено је тридесетшест аутора у прози, поезији, афоризмима, критици…. Ту су присутни и чланови из Удружења афористичара „Бранислав Нушић“ из Београда са својим радовима.

Сматрам да требамо бити поносни на остварени резултат, као и да у наредним бројевима још више подигнемо лествицу квалитета.

Захваљујем се ауторима на уступљеним квалитетним радовима и замолио бих их да и у будуће тако наставе. Да се за јубиларни зборник поводом 65. година клуба пошаљу најбољи радови, као и биографије са фотографијама, јер ово капитално дело морамо учинити вредним споменом наше епохе.

Захваљујем на указаном поверењу, са жељом да уживате у читању овог одличног часописа.

 

Братислав Тодоровић
Глaвниу и одговорни уредник

 

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here