Жиг звијери поново – реците слободно да сам луд, али прочитајте пажљиво

0
419

Већ годинама упозоравам, по цијени да будем проглашен лудаком, да ћемо ускоро бити жигосани „жигом звијери“ који је најављен у Јовановом откровењу. Знам да сам због тога више пута проглашаван: лудаком, теоретичаром завјере, вјерским фанатиком итд., али ја нисам ништа од тога него само појединац који има храбрости да отворених очију гледа у свијет око себе.

Јованово откровење, последњи дио Новог завјета, помињао сам већ у мом првом роману, али сам доследно упозорио на долазеће догађаје тек у роману Рањени вук 2.

Било је то давно, прије више од десет година, па премда је роман читан и чуо сам мишљење многих читалаца, нико није коментарисао упозорење да ћемо ускоро бити жигосани чиповима, као што су те године када је роман објављен, били жигосани пси у Швајцарској гдје већ годинама живим.

Написао сам и неколико текстова који су објављивани у интернетским листовима, али и даље имам утисак да врло мало људи озбињно схвата опасност премда је она већ више него уочљива.

https://zekaonica.blogspot.com/2016/06/blog-post_30.html

http://borbazaveru.info/content/view/9386/47/

Питам се: да ли је могуће да смо толико успавани и да не видимо оно што је очигледно, или пак многи виде исто што и ја и сматрају да је боље да ћуте?

Ја не могу да ћутим ни по цијени да, како рекох, будем назван ружним именима, али спреман сам и на много горе, ако успијем да мојим писањем пробудим барем неколицну квалитетних људи.

Све је немогуће пробудити, али ако се пробуде они који су људи, а не треба покушавати будити интелигентне животиње, које су у човјечанству много бројније од људи, биће лако за собом повести и њих јер они, односно оне, свеједно не размишљају својим главама, него дозвољавају да неко други размишља.

Масовни медији су постигли оно што се чинило немогућим и претворили човјечанство у сиву безличну масу конзумената који се предају својим најнижим поривима и живе онако како им се поручује са малог екрана. Глупост је постала свеопшта, па је „господарима“ посао олакшан.

Госоподари су исти они који су испланирали да нас у скоријој будућности све обиљеже као стоку, а онда одреде ко смије и може даље да живи, а ко ће бити проглашен бескорисном изјелицом хране, како то понекад каже велики „филантроп“ Бил Гејтс.

Повод овом тексту који поново говори о Жигу звијери је вијест коју сам данас прочитао, а која говори о 4000 Швеђана који су добровољно дозволили да им буду уграђени чипови.

https://de.euronews.com/2018/12/27/schweden-mikrochips-unter-der-haut-sollen-das-leben-der-menschen-erleichtern

Пробудите се!!!!

Миодраг Лукић

02.01.2019, Швајцарска

„Die Diktatoren Hitler und Stalin, so gefährlich sie gewesen sein mögen, hatten ein Gesicht und man wusste, gegen wen man zu kämpfen hatte. Der heutige Diktator hat kein Gesicht, er ist in einem Labyrinth, und dafür, wogegen man bei ihm zu kämpfen hätte, fehlt der Wegweiser …“ Ajduk…

http://www.il-verlag.com/autoren/luki%C4%87-miodrag/ajduk/…

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here