УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА

Добродошли на портал www.slovoslovlje.org (у даљем тексту Словословље).
Сваким приступом порталу Словословље, или било ком његовом делу, сматра се да је корисник упознат са свим правилима и евентуалним ризицима који настају из коришћења ових веб страна, као и да их прихвата у целини.

АУТОРСКА ПРАВА

Словословље је власник ауторских права на све сопствене садржаје: текстуалне, визуелне и аудио материјале, базе података и програмерски код, уз обавезно навођење извора (Извор: „Словословље“) испод наслова, и стављање линка на крају са усмерењем на оригинални текст.
У случају преношења текста, или информација из текста, као и фотографије, супротно наведеним правилима, Словословље задржава право да, у складу са Законом о заштити ауторских права и Законом о интелектуалној својини ,против прекршиоца покрене судски поступак ради заштите ауторских права и интелектуалне својине.

КОМЕНТАРИ ПОСЕТИЛАЦА

Уредништво Словословља задржава право да не објави: клевете, терористичке позиве, и остале коментаре који су у супротности са међународним новинарским Кодексом, међународним законима о средствима јавног информисања.
Уредништво Словословља не одговара за коментаре посетилаца који представљају њихово мишљење.

ЛИНКОВИ НА ДРУГЕ ПОРТАЛЕ
Словословље не сноси одговорност за садржину веб страница изван свог портала.
ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ
Словословље задржава право да може у свако доба изменити и допунити Услове коришћења.